|
De ce inseala oamenii
|
| Author |
Message |
bijoux_noir
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
De ce inseala oamenii
De ce inseli? Daca inseli inseamna ca nu iubesti sau pur si simplu iti asculti instinctele... De ce e considerata femeia mai vinovata cand insala decat barbatul? Care ar fi lucrurile care te-ar impinge sa inseli.
What am I to you?
|
|
| 01-12-2005 20:39 |
|
 |
dreams
Member

Status:
|
Cred ca faza asta cu inselatul si ce-i determina pe oameni sa insele tine mai degraba de structura lor morala
(ma intreb daca are educatia vreo vina?!) Cu siguranta fiecare dintre noi priveste lumea inconjuratoare(dupa caz femeile sau barbatii) in functie de cheful si senzatiile din momentul respectiv. Cred sincer ca daca am avea cel putin o sinapsa activa in
momentul in care ne gandim sa inselam pe cineva ne-am gandi ca nu e bine dar..ah, atentia noastra este captata de persoana
care ne-a furat mintile incat se duce sinapsa.Nu vreau sa fac aici o pledoarie despre slabiciunea si forta umana.Ma consider si slaba si forte in acelasi timp.Nu am inselat niciodata si asta datorita unui instinct al bunului simt personal,al unei consideratii deosebite pt. partenerul meu. O chestiune interesanta fara a fi o scuza: barbatul calca stramb din dorinta de senzatii carnale noi,
animalice,diversitate,ignoranta in timp ce femeia mai degraba din lipsa de tandrete.Merg intotdeauna pe ideea ca o femeie si un
barbat pot imparti lucruri minunate in cuplu atat timp cat isi acorda unul altuia consideratie,afectiune,toleranta(nu la extrem,genul: e barbat,ce vrei?!).Mai cred ca dragostea si pasiunea se sting in timp si de aceea rutina poate fi invinsa cu
ajutorul tolerantei si respectului reciproc.Poate din acestea naste periodic IUBIREA.Nevoia? de a insela nu este scuzabila sub
nici o forma dar accept faptul ca uneori in viata se poate intampla.Repetarea acestei situatii este insa impardonabila.
|
|
| 01-12-2005 22:44 |
|
 |
huskey
Junior Member

Status:
|
salut
eu zic ca in jocul dragostei tredeza primul cel ce se teme ( ca in cantecul acela)
|
|
| 15-01-2006 15:47 |
|
 |
grazzia
Senior Member

Status:
|
eu pur si simplu am facut-o pt ca era prea mare tentatia...si nu am regretat apoi
|
|
| 21-01-2006 22:30 |
|
 |
Sweet-girl
Posting Freak

Status:
|
cand totul devine plictisitor, cand fiecare zi se repeta de 1000 de ori...
|
|
| 22-01-2006 11:03 |
|
 |
bijoux_noir
Posting Freak

Status:
Away
|
;;)
Cum insala barbatii?
Cand, cum si cu cine pot.
Cum insala femeile?
They do it in style! Se duc in excursie in Bahamas cu prietenele, isi gasesc un tanar ospatar musculos si nici nu vor fi descoperite vreodata. Si barbatii sunt asa de creduli,incat se gandesc cu cate tipe se vor distra in timp ce sotiile sunt plecate.
AHHH! men. Can't live with them, can't kill them.
OR can you?
What am I to you?
|
|
| 24-01-2006 09:39 |
|
 |
bijoux_noir
Posting Freak

Status:
Away
|
Btw mai sus sper ca mai stiti de gluma .
...................................................................
Infidelitatea presupune si Fidelitate.
E bine sa-si cunoasca omul slabiciunile si sa nu zica ca nu i s-ar putea intampla niciodata una sau alta...
Sunt foarte multi oameni care n-au cunoscut iubirea, si incearca sa o descopere cautand, trecand de la o relatie la alta... incercand sa-si inchipuie ca exista iubire in alta relatie. De multe ori inconstientul te 'impinge' la ceea ce numim infidelitate. Multi dintre noi cred ca infidelitatea este un raspuns normal la o iubire imperfecta si este vina partenerului, niciodata vina noastra.
Infidelitatea nu are neaparat legatura cu sexul, ci cu lipsa de onestitate... de multe ori ea este doar un simptom al problemelor dintre cei doi... daca nu-si discuta deschis problemele sau o fac ineficient, acuzandu-se unul pe celalalt, fara a-si asuma partea de responsabilitate pentru ce se intampla intre ei, infidelitatea poate zgudui si distruge cea mai puternica iubire.
De cele mai multe ori ea se pastreaza in secret... in iubire, minciuna continua si negarea sunt aspectele cele mai de neiertat ale infidelitatii. Ea si minciuna fac casa buna impreuna, fiind distrugatoarea linistii sufletesti. Cei care apeleaza la aceasta otrava sufleteasca sunt saraci si urati, in interiorul lor lipseste cu desavarsire frumusetea sufleteasca. Realitatea este ca infidelitatea, secreta sau nu, poate distruge iubirea.
What am I to you?
|
|
| 24-01-2006 09:46 |
|
 |
Alyi
Junior Member

Status:
|
RE: De ce inseala oamenii
Hmz oamenii insala din mai multe motive,unora pur si simplu...le place..din asta traiesc..dar cei care au o relatie serioasa..si iubesc...insala pentru le lipsesti ceva de la persoana pe care o au alaturi..ceva ce gasesc in alta parte..
si ink ceva
Un barbat insala cu corpul,dar o femeie cu inima...ma refer la inselatul adevarat!
|
|
| 17-02-2009 18:05 |
|
 |